Jump to content

Zahtjev za predočenjem platne liste

sigurmanu

Preporučene objave

Poštovani,

molim Vas za savjet, odnosno Vaše mišljenje koliko je opravdano od banke da me traži nakon 3 godine korektne suradnje za predočenje zadnje platne liste. Naime, zadnja 3 mjeseca sam imala nepredviđeni trošak, pa sam nazvala dotičnu banku da će mi uplate ta 3 mjeseca biti djelomične, umjesto pune. Nadalje konstantne, samo ne u punom iznosu dugovanja sve do određenog datuma kada ću namiriti sve zaostatke. Nazvala službu za korisnike, predala zahtjev; oni su evidentirali zahtjev i odobrili. Kao dogovoreno, podmirila sam sve iznose, prethodne i tekuće na sam dogovoreni datum. Obzirom da sam ujedno i uplatila članstvo po dotičnoj kartici - oni je svejedno nisu produžili, jer mi više ne vjeruju i traže me platnu listu. Kojim pravom su autorizirani za taj zahtjev ? Te kako je moguće da usluga koja je plaćena - je uskraćena. Razumijela bi da sam nepouzdan korisnik American Express kartice, no ako se zahtjev odobri, uredno sve dogovori - da li su ovlašteni mi uskratiti i kažnjavati me za pošteno ophođenje situacijom. Smatram da su imali pravo me tražiti platnu listu kod sklapanja ugovora i to je u redu. Naknadno su također ovlašteni ? Kojim zakonom ? Predočili su mi točku 13.1. Ugovora o korištenju kartice, Općih uvjeta poslovanja PBZ Card d.O.o. za American Express osobne kartice koja ne spominje naknadno traženje platne liste, niti da ih išta autorizira za to.

Mogu mi raskinuti članstvo - i to korisniku koji je samo pokušavao biti pošten.

A to sigurno neće. Zarade radi, jel ?

Ljubazno Vas molim za savjet, obzirom da mi je zaposlenje u Crvenom križu,

misijama sam u Pakistanu, te mi je izrazito teško ishodovati od centrale platne liste iz ovakvih razloga i sl. obzirom da je specifična struktura i priroda "poslovanja" Crvenog križa.

Hvala Vam unaprijed

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija