Jump to content

Raskid ugovora na određeno vrijeme

Mas trast as!!

Preporučene objave

Poštovani, molila bih Vas za stručnu pomoć i savjetovanje.

Zaposlena sam u državnoj firmi do 30. svibnja., obavijest o raskidu ugovora dobila sam prije tjedan dana.

U firmi radim već tri godine, zadnji ugovor potpisala sam do 30. svibnja jer 31. svibnja bi navršila 3 godine rada i imala bi uvjete za stalno zaposlenje stoga sam dobila ugovor do 30.

Na 3 radna mjesta rade osobe koje nemaju potrebnu stručnu spremu (imaju ugovor na neodređeno), također i moje radno mjesto je upražnjeno, tj. zahtjeva visoku stručnu spremu koju imam, ali dobila sam otkaz. Usporedo s time, 2 osobe su potpisale ugovor za rad u istoj firmi, čak i za moje radno mjesto prije nego sam dobila obavijest o raskidu.

Nadalje, zadnji ugovor potpisala sam 10.1., a stari mi je istekao 31.12. Redovito sam svaki dan išla na posao, mada nisam imala ugovor. Na tom ugovor koji sam potpisala 10.1. stoji datum 31.12., ali je krivi urudžbeni broj.

Što da radim? Kažu mi da će me zvati raditi za dva mjeseca, ali ne vjerujem. Da pišem žalbu? Tada me mogu poslati raditi bilo gdje u Hrvatskoj! Molim Vas, pomozite!

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija