zagreb33 objavljeno: 29. svibanj 2013. Dijeli objavljeno: 29. svibanj 2013. Poštovani, prije svega isprika ako je izabrana kategorija fulana. Moj problem je sljedeći: Suvlasnik sam nekretnine koja je već dugi niz godina u otkupu, a vlasnik stana je Grad do potpunog izmirenja otkupa. Zbog nerješivih obiteljskih problema (druga strane na sve moguće načine opstruira prodaju, iako je prodaja bila ideja iste te druge strane), želim jednostavno izaći iz vlasništva. Bez i jedne kune. Dakle, jedino što želim je riješiti se navedene nekretnine i svega vezanog uz istu. Bez naknade, bez obveza, pa shodno tome i bez ikakvih prava. Naprostno nemam više nikakvih interesa, jer me izdala snaga u silnim natezanjima. U nekretnini nitko ne živi niti se koristi u bilo koju drugu svrhu - samo stoji i propada. Moje pitanje je mogu li se, bez puno pravnih i inih zavrzlama, odreći nekretnine u ime Grada ili druge strane, bez njihovog "posebnog" pristanka? I mora li se po mojoj želji postupiti? Unaprijed hvala na strpljenju i razumijevanju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.