grozni objavljeno: 30. svibanj 2013. Dijeli objavljeno: 30. svibanj 2013. Ovako,jučer pri podizanju ljekova sam se iznenadio kad mi je gosp.rekla da moram nadoplatit x kn.za neki lijek.Pitam ja nju kako to te ljekove uzimam več duže vreme i nikad nisam nadoplačivao( zdr. iskaznica HB ona plava ).Kaže ona meni....izašao je neki novi pravilnik i sad moraš nadoplatit 5% od cjene ljeka i 5% PDV-a ...ajde jedi ga plati i šuti. Da se razumijemo nije problem u tih par kuna nego više psihički ubija jeli to početak nečeg drugog puno skupljeg.Jeli neko doživio nešto slično??????? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
CheKirac odgovoreno: 30. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 30. svibanj 2013. Ovako,jučer pri podizanju ljekova sam se iznenadio kad mi je gosp.rekla da moram nadoplatit x kn.za neki lijek.Pitam ja nju kako to te ljekove uzimam več duže vreme i nikad nisam nadoplačivao( zdr. iskaznica HB ona plava ).Kaže ona meni....izašao je neki novi pravilnik i sad moraš nadoplatit 5% od cjene ljeka i 5% PDV-a ...ajde jedi ga plati i šuti. Da se razumijemo nije problem u tih par kuna nego više psihički ubija jeli to početak nečeg drugog puno skupljeg.Jeli neko doživio nešto slično??????? ----------------------------------------------------------------------------------------------------- dragi kolega , malo pomalo oni mjenjaju pravilnike o nadoplati određenih medikamenata , tako recimo meni koji imam ugrađeni stent i uzimam doživotno Zylt do sada sam plaćao oko 20 kn, nešto više ali sitno, da nedužim neki dan dođem po isti lijek i kaže meni farmaceut Zylt više neplaćate oslobođen je, a sad morate nadoplatiti za normabel od 10 mg 2 kn. Eto , prošao sam jeftinije. Nemoj se tome čuditi jer će toga biti svaki mjesec ili tjedan malo pomalo promjena. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.