blade1978 objavljeno: 30. svibanj 2013. Dijeli objavljeno: 30. svibanj 2013. Poštovani.. dosada sam bivšoj supruzi plaćao za dvoje djece od 8g i 10g 1200kn alimentacije jer sam imao plaću 4000kn, dobio sam otkaz i sada sam na birou s primanjima nekim od 1600kn jer mi je gazda gdje sam radio zadnja 4mj dao minimalac od 2400kn. Dali mi neko može reći dali postoji mogućnost da mi smanje alimentaciju i na koji iznos otprilike? Djeca su kod mene svaki vikend i tako smo se dogovorili da sud neće određivati viđanje djece. Jedino me boli što evo danas je uslijedio poziv i to na Tijelovo da je danas zadnji rok da naš sin od 8g treba vaditi krv da vide na šta je alergičan jer danas ističe i uputnica. Šta da joj čovjek kaže? Sin pije sirup za alergiju koji košta 30kn i kojih ona nema a uredno joj plaćam alimentaciju 1200kn i ima dječiji doplatak 1100kn i porodiljni 1600kn te njezin novi suprug s kojim ima dijete 5500kn. Nemože mi reći da nema djetetu za sirup koji mu je potreban i da čeka suprugovu plaću koja je 10tog u mjesecu. Šta i u tom slučaju mogu poduzeti? Mislim njene riječi su bile da ona hoće djecu i da nepravim probleme složio sam se da djeca nepate previše a malo malo nešto i za školu uskačem i čuvanju djece da bi ona mogla obaviti svoje privatne stvari s djetetom i drugim suprugom? zar stvarno ko otac nemam nikakva prava? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 31. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 31. svibanj 2013. Bilo bi dobro da svoj upit proslijedite Ministarstvo socijalne politike i mladih, sad vam je ključan trenutak za to. Poslije kad se promijeni zakon neće više biti tako jednostavno tražiti njegovu izmjenu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.