fmaricic objavljeno: 4. lipanj 2013. Dijeli objavljeno: 4. lipanj 2013. Imam jedno pitanje, pokušat ću ukratko objasniti situaciju: Radi se o kući u nizu, s jedne strane je nekretnina koja je gotovo ruševina (otvoren krov itd.). Ta "ruševina" je spojena na našu kuću, a kako je krov potpuno otvoren (nema crijepova) kiša pada u tu kuću, i nama (pretpostavljam) između zidova ulazi voda, i općenito zbog velike vlage imamo velikih problema sa tim zidom u našoj kući. Vlasnici bi tu nekretninu rado prodali ali ne mogu naći kupca, a kuću ne žele održavati. Mi ne možemo izbjeći štetu (problema s vlagom nemamo baš nigdje u kući osim na tom zidu) i stalno trošimo novac za popravke. Da ne spominjem da iz ona dva, tri reda crijepova što stoje gore na drugoj strani svako malo neki padne na uličicu, uz opasnost da nekome završi na glavi. Budući da imam malo dijete nije mi nimalo svejedno, no ne vidim legalnog načina kako riješiti tu situaciju. Kuća je na otoku Krku. Zanima me mogu li išta poduzeti i na koji način? Unaprijed zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.