Miro Miro objavljeno: 5. lipanj 2013. Dijeli objavljeno: 5. lipanj 2013. Znači ovako ! Razveden sam oko 1,5 godina i sud je doneo odluku da djeca ostaju sa majkom a ja sam se u međuvremenu odselio u Zg i počeo sa liječenjem u Psihijatrijskoj bolnici''Vrapče''.Nakon jednog vremena ležanja poslali su me u dnavnu bolnicu i sad sam tamo oko 4 mjeseca. Nisam plaćao alimentaciju jer sam zbog zdrastvenih problema izgubio posao.I sad sam nezaposlen i bez primanja. U međuvremenu je centar za socijalnu skrb podneo zahtjev bivšoj supruzi da im da izvješće o mojim uplatama alimentacije koje ona nema jer nisam bio u mogučnosti plačati.Centar za soc.skrb me zove sad na razgovor u vezi toga s tim da se već unaprijed na neki način prijete da ću završiti u zatvoru. Pogotovo ako ne dođem na taj neki vid razgovora. Napominjem da sam u bolnici i pitanje je kad ću uopće biti spreman za normalan život. Jednostavno pitanje-što da radim ? Plaćao bih da mogu,drage volje ali nemam nikakvih primanja a liječim se od PTSP-a.Uopće ne vidim kako dalje. Može li me netko uputiti ili objasniti što i gdje da krenem ? Hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.