Gwyneeth objavljeno: 6. lipanj 2013. Dijeli objavljeno: 6. lipanj 2013. Postovani, Zbog neumjerenog trosenja telefona jednog bivseg clana obitelji, na tri razna operatera imam dugove (svi racuni su bili na moje ime) starije od godinu dana. Rijec je o Optima telekomu, T-comu i T-mobile-u. Jedan od njih je vec u ovrsi i blokiran mi je racun, tu se vise nista ne moze. Zanima me moze li se pozvati na zastaru na ova preostala dva duga prije nego krene ovrsni postupak? Koliko sam polovila zastara za tel. Racune nastupa nakon godinu dana? Sto se moze napraviti? Strah me da necu dobiti obavijest o ovrsi pa necu se niti moci u roku pozvati na zastaru, ako je to uopce moguce u praksi. Dakle, postoji li neki nacin za izbjec ovrhe koje ce inace neizbjezno doc? Nemam mogucnost potrazivat od doticne osobe da plati svoj dug, a meni je uz trenutnu situaciju nemoguce izdvojiti te iznose...Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 11. lipanj 2013. Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2013. Ovrsni postupak se pokrece prijedlogom,ovrsenik kao stranka u postupku treba da bude upoznata o tome,u suprotnom bi vam se ukinulo pravo na redovan pravni lijek. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.