dari10 objavljeno: 9. lipanj 2013. Dijeli objavljeno: 9. lipanj 2013. Da li se Zakon o izmjenama i dopunama ZPP-a koji je stupio na snagu 1. travnja 2013. primjenjuje i na parnice koje su pokrenute prije nekoliko godina, a jos nisu dovrsene? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 9. lipanj 2013. Dijeli odgovoreno: 9. lipanj 2013. primjenjuje se zakon koji je bio na snazi u vrijeme pokretanja spora. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dari10 odgovoreno: 9. lipanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 9. lipanj 2013. Hvala lijepa, poznato mi je to nacelo kod drugih zakona, a nisam bio siguran da li se to nacelo primjenjuje i na parnicne postupke. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 10. lipanj 2013. Dijeli odgovoreno: 10. lipanj 2013. Zavisno od pojedinog članka Izmjena i dopuna. Neki se primjenuju na postupke u tijeku, neki na one u kojima nije donesena prvostupanjska odluka, neki tek za nove postupke. Obratiti pozornost na prijelazne i završne odredbe (mislim članak 102 u pročišćenom tekstu). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dari10 odgovoreno: 10. lipanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 10. lipanj 2013. Ah hvala lijepa, ipak znaci clanak 102 daje tocan odgovor na moje pitanje, pa je dobro sto sam ga postavio u forum. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.