Jump to content

LOPOVSKA DRŽAVA - KAZNA ZA NEVINE

anonimno

Preporučene objave

Poštovani čitatelji,

molim vas za pomoć što učiniti dalje, kome se obratiti?

Naime, još 2002. godine kupio sam automobil, za koji je RH izdala sve dokumente (knjižica vozila i prometna dozvola). Navedena je prva registracija izvršena 09.2001. Dakle ja sam automobil uredno kupio, platio posebni porez, potom uredno produljivao registraciju i vozio do 10.2004. Navedeno mi je vozilo potom oduzeto od MUP-a uz obrazloženje da su krivotvoreni uvozni dokumenti. Vozilo je prošlo kriminalističku obradu gdje je utvrđeno da su prekucavani brojevi šasije, ali nije utvrđeno da je vozilo ukradeno, te je još 2001. uvezeno uz krivotvorene dokumente na osnovu kojih je REPUBLIKA HRVATSKA izdala dokumente.

Vozilo mi je vraćano 06.2005. ali bez dokumenata. Tek u 03.2006. dobio sam od MUP-a Rješenje o poništenju registracije, na što sam uložio žalbu, ali mi je ista odbijena.

Dakle kod kuće imam vozilo koje mogu prodavati samo u dijelovima.

Molim vas za savjet što uraditi. Naime radi se o vozilo koje je u trenutku oduzimanja imalo tržišnu cijenu od oko 13.000 EUR, a danas oko 10.000 EUR.

Ako ovo pročita netko tko radi na donošenju ili sprovođenju zakona, zbilja se može sramiti. Kažnjen sam ja, a lopov, koji je zakinuo državu za sva potrebna davanja se može smijati.

Ja sam zaista oštećen propustom države, ali je to za našu državu previše komplicirano da shvati, što govori tko radi na takvim poslovima donošenja i provedbe zakona. Ali šta si ja jadan mogu pomoći, živjeti dalje, plaćati sve poreze državi, a zaštitu si osiguravati sam (kako)?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija