space objavljeno: 16. lipanj 2013. Dijeli objavljeno: 16. lipanj 2013. Ukratko,majka je otisla iz bracne zajednice prije 8mj. Ostavila mi je kcer na brigu,sto sam ja objerucke prihvatio.skrbim se za nju u svakom smislu.stanbeno sam osiguran,mobilan...sto supruga nije.naime,supruga trazi skrbnistvo tuzbom u kojoj navodi da je djete kod nje te da se ja ni na koji nacin ne brinem za nju.kcer je prijavljena na moju adresu sto je i supruga potpisala..bili smo na prvom rocistu na kojem smo mi ostali pri svojoj protutuzbi isto kao i supruga kod svoje.sutkinja je vidjela da je djete kod mene ali je zatrazila da supruga u roku od 2 tj. zatrazi posredovanje od centra za soc. skrb neka oni odluce kod koga ce kcer bitit do kraja procesa.nakon par dana supruga uzima djete na svoju ruku te mi govori da ju mogu doci vidjeti kad hocu,ali da ce zivjeti kod nje.(jer soc. sluzba izlazi na teren pa ce vidjeti da je mala kod nje).moje je pitanje.. koja su moja prava posto je djete kod mene odredjeno vrijeme,skrbim za nju u svakom smislu te dali ja mogu uzeti kcer nazad dok soc. sl. ne izadje na teren.I koje su mi sanse za dobivanje skrbi.Hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
space odgovoreno: 18. lipanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2013. Vidim da nitko nije ponudio svoje mišljenje..stvarno molim savjet.Znam da me ceka duga i teška borba.Detalji o mom slučaju sam vec objavio,mozete vidjeti na mom profilu.Nadam se skorom odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bikervz2 odgovoreno: 18. lipanj 2013. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2013. Odmah uzmi odvijetnika.Sam nećeš imati nikakve šanse.Centre za socijalnu skrb nije briga za dobrobit tvoga dijeteta,već sprovode davno zapisanu poitiku Jadranke Kosor,na ćijoj su strani sve ženske udruge...Više savijeta potraži od udruge oćeve i udruga za ravnopravnost spolova.Moraš znat da ćeš se boriti protiv duhova,za što ćeš trebati puno snage i psihičku stabilnost.Iz osobnog iskustva znam na šta su sve spremni,od krivotvorenja dokumenata ,izdavanja dvojne dokumentacije,falsificiranju tvojih potpisa.Ne bih volio da prođeš križni put koji osobno prolazim već tri i po godine. Svako dobro i sretno!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
coruptionbuster odgovoreno: 19. lipanj 2013. Dijeli odgovoreno: 19. lipanj 2013. Vidim da nitko nije ponudio svoje mišljenje..stvarno molim savjet.Znam da me ceka duga i teška borba.Detalji o mom slučaju sam vec objavio,mozete vidjeti na mom profilu.Nadam se skorom odgovoru! Evo ovako sam ja napravio u slicnoj sitaciji. Situacija je utoliko razlicita sto se meni bivsa sakrila u kucu roditelja sa kceri koja je tada imala tri godine. Dok me nije bilo kuci skupila je svoje stvari i sakrila sebe i djete u par stotina udaljenu kucu svojih roditelja, u apartman koji oni iznajmljuju ljeti. Naravno pitao sam ih gdje mi je kcer, a oni su mi rekli da je na "izletu". Rekao sam im da prekinu s ludostima. Cuj to je bilo ludo, a ja sam po svojojoj intuiciji krenu pricati njihovoj rodbini i prijateljima sto su napravili, sto cine. I naravno upalilo je, nije im odgovaralo da "selo zna" Nakon cetiri dana, nakon soka i zlostavljanja moje kceri, izveli su je vani. Njen otac mi je htio nesto objasnjavati o sad bivsoj, ali sam mu rekao da me ona ne zanima, da je njeno ponasanje dovoljno i da mi prestane lagati o mojoj kceri (da ne zna gdje je). Kad sam zagrlio kcer, odveo sam je kuci. Bivsa ju je htjela voditi, pa sam joj rekao da je kcer kuci, a ona da je odrasla i slobodna. Tada su uz asistenciju njeno oca krenuli pregovori. Ja sam im rekao da da je kcer kuci, da necu sprijecavati majku da je vidi bilo kad, a kasniju odluku suda da cu postovati. A oni da su 4 dana uskratili da vidim kcer, i da ona vidi mene pa da im ja ne vjerujem stoga. Onda su rukom sastavili papir da po 4 dana kcer bude kod mene a 4 kod njih i tako je bilo dugo, sve dok... Dobro da ne duljim, ja sam ostavi kcer kuci, i tebe po mome najboljem znanju nista ne sprijecava da to ucinis. Ti najbolje znas sto je u interesu tvog djeteta, nemoj se bojati nikoga i nicega. Danas puno godina kasnije, 11-12 otprilike, kcer koja sad ima 14 dolazi svaki dan kod mene, uci za skolu (sad je zavrsila 8r- sve5:), spremam nam rucak... Poanta, tvoja je volis je, ne boj se nicega i nikoga. Da budes sposoban voditi obrambeni rat protiv prljavog rata koji ti se sprema, nauci sve sa ovog i ovakvih foruma, nauci sve sto mozes o poremecajima osobnosti (znat ces joj svaki potez unaprijed) i naoruzaj se strpljenjem, i spremi 10000 kuna za prvu ruku Sretno vam, i tebi i kceri... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.