River87 objavljeno: 19. lipanj 2013. objavljeno: 19. lipanj 2013. Poštovani, dobio sam preporučeno zahtjev za pokretanjem ovrhe (kao osuđenik) gdje prekršajni sud traži od porezne uprave da provede prisilnu naplatu dugovanja. Dugovanja koje je uredno plaćeno još pred 2 mjeseca, internet bankarstvom (detaljno su prepisane sve stavke uplatnice koju sam dobio sa presudom, ali to očito nije pomoglo). Sa kopijom tih uplata idem na poreznu ili na prekršajni sud kako bi riješio problem? Da li postoji zakonska obaveza faksiranja ili bilo kakvog dostavljanja uplatnica plaćenih kazni ili troškova postupka sudu koji ih je izdao, odnosno je li ovo na bilo koji način moj propust? Unaprijed hvala, srdačan pozdrav! Citiraj
bovu odgovoreno: 19. lipanj 2013. odgovoreno: 19. lipanj 2013. po izvršenju uplate trebao si sudu dostaviti uplatnicu. uplata je sjela na račun države (proračun RH) ali nemaju saznanja od koga. Citiraj
River87 odgovoreno: 19. lipanj 2013. Autor odgovoreno: 19. lipanj 2013. To sam "trebao" napraviti da bi izbjegao ovakvu situaciju ili sam to "trebao" napraviti jer sam to bio u obvezi napraviti? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.