mamaa objavljeno: 21. lipanj 2013. Dijeli objavljeno: 21. lipanj 2013. postovanje prije mjesec dana mi je gotov razvod dobila sam neki dan od suda da mi je odluka pravomocna i ovrsna,sada me zanima dali ja moram tuziti bivsega supruga za neplacanje alimentacije ..i zaostatke ili to sud sam tuzi posto mi na rijesenju pise ovrsna..jer je on imao 15 dana da plati to a nije..molim ako mi netko moze opomoci i uputiti me jer vec godinu dana nemam nista od alimentacije,zahvaljujem svima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 21. lipanj 2013. Dijeli odgovoreno: 21. lipanj 2013. ako je sudska odluka pravomoćna i ovršna tražiti od suda da to potvrdi pečatom.+ nakon što sud potvrdi pravomoćnost i ovršnost podnijeti u finu zahtjev za izravnu naplatu, provođenje ovrhe na svim računima ovršenika. u fini mogu izrčunati ukupan dug i kamate. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.