Jump to content

Obiteljski Zakon od 01.01.2014

Preporučene objave

objavljeno:

Mene bi zanimalo sljedece:

ja i moj suprug smo u procesu razvoda, zivimo u stanu njegovih roditelja, ostalo je jos 7-8 godina kredita. Kredit mi cijelo vrijeme placamo i nastavit ce ga moj bivsi supruznik placati. U novom zakonu se spominje ukoliko je stan dovoljno velik da se moze kupiti dva manja stana da ce i to zakon regulirati. Da li ce to biti moguce iako stan nije na nase ime?

odgovoreno:
Mene bi zanimalo sljedece:

ja i moj suprug smo u procesu razvoda, zivimo u stanu njegovih roditelja, ostalo je jos 7-8 godina kredita. Kredit mi cijelo vrijeme placamo i nastavit ce ga moj bivsi supruznik placati. U novom zakonu se spominje ukoliko je stan dovoljno velik da se moze kupiti dva manja stana da ce i to zakon regulirati. Da li ce to biti moguce iako stan nije na nase ime?

Kako bi vi dijelili stan njegovih roditelja?

Dijeliti možete bračnu stečevinu.

Za što je bio taj kredit? U kojem iznosu, i na koliko godina?

Dijeli se i imovina stečena u braku, ali i dugovi. Zašto bi amo suprug nastavio otplaćivati kredit?

Malo teže je jedan veliki stan zamijeniti za dva manja. Manji stanovi puno su skuplji po m2.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija