anton887 objavljeno: 28. lipanj 2013. Dijeli objavljeno: 28. lipanj 2013. lijepo vas molim za odgovor. Inače imam dva apartmana i doveo bih prijatelje s obitelji da dođu na more kod mene dva tjedna. Zanima me postoji li neko pravilo ili ograničenje o tome koliko ih smije boraviti u svakom od apartmana u slučaju da mi dođe inspekcija? unaprijed zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 28. lipanj 2013. Dijeli odgovoreno: 28. lipanj 2013. i prijatelje moraš prijaviti i platiti boravišnu pristojbu. pitanje je dali će porezna povjerovati da prijatelj ne plaća najam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anton887 odgovoreno: 29. lipanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 29. lipanj 2013. hvala Vam g. Bovu! Zanima me postoji li neko ograničenje o tome koliko osoba može boraviti u svakom od apartmana i kako se to određuje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.