čudo objavljeno: 7. srpanj 2013. Dijeli objavljeno: 7. srpanj 2013. Poštovnj Interesira me, da li se javnobilježnička naknada treba platiti odmah na ostavinskoj raspravi, direktno kod javnog bilježnika ili se može platiti naknadno, putem uplate , fina, pošta itd.. zahvaljujem na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bubili1 odgovoreno: 8. srpanj 2013. Dijeli odgovoreno: 8. srpanj 2013. Nama je bila ponuđena i opcija "na rate" Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
čudo odgovoreno: 8. srpanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 8. srpanj 2013. Zahvaljujem, ali sam se nadao bržem odgovoru. Iskustvo plaćanja sam prošao, i sada znam sve. Savjetujem svima, koje tek čeka ostavinska, da se dobro pripreme, Da "vladaju materijom" jer da i sam nisam uz pomoć prelistavanja ovog foruma, dobrom pripremom, to svladao, bio bih "popušio" u više situacija. Sa ovim iskustvom shvaćam, da je javni bilježnik jedan običan "sluga", a da je bitan onaj koji dolazi na ostavinsku. Kada on (odnosno oni) zna , što i kako, on (odnosno oni) diktira bilježniku. U suprotnom "diktira bilježnik njemu", i tu nastaju problemi, s možebitnim dalekosežnim posljedicama. Sve po 1/2, 1/3, 1/4 itd.. To je tek katastrofa. Predhodni dogovor u uređenim obiteljskim odnosima, to je najveće bogatstvo. Dogovor, to je kralj ostavinske, (i svega u životu) ako nema oporuke umrlog. K tome težite, i ne dozvolite da vam odvjetnici gule lovu, vrijeme i živce. Taman na uštrb i gubitka dijela imovine. Meni je legalis, u mnogome pomogao, i zato se zahvaljujem svima koji su mi svojim savjetima, i minulim postovima u tome pomogli. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.