anonimno objavljeno: 2. srpanj 2006. Dijeli objavljeno: 2. srpanj 2006. Čobani u ulici koja nije asfaltirana se slože na jednoj pivici da u istoj bez predhodne suglasnosti sa nadležnim institucijama samostalno postave nešto slično ležečim policajcima, kao ono ide nam prašina, neki nam tip brzo vozi i sl. Sastali se, dovukli asfalt i na makadamskoj cesti postavili ležećeg policajca, bez da je propisno obilježen!! Da ne duljim, jednom rječju, digne mi se kurčina i ja odlučio bez pitanja malo usporavati promet u svojoj ulici!! Molim vas da mi odgovorite, po kojem zakonu se može poderati čoban da mu padne mrak na oči, po kojem članku, kolika kazna, tko je nadležan za pokretanje nekakvog postupka protiv debila i postoje li elementi kaznenod djela samovlasti u tom djelu?? Postoje li elementi po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, članak 36, mislim?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.