Jump to content

HITNO.... listing i sadrzaj SMS poruka uz sudski nalog...


lana_lina

Preporučene objave

pozdrav,

 

situacija je sledeca, ako sam sa jednom osobom razmjenjivala sms poruke pa prepaid broja, i nakon toga unistila karticu ( poruke nisu bile ni prijeteceg ni uznemiravajuceg sadrzaja, vise su bile intimne) da li je moguce da taj neko uz sudski nalog dobije ispis sadrzaja poruka sa tog broja.

I ako DA, da li moze dobiti ispis tj listing poruka koje su poslane na njegov broj, ili moze sve poruke koje sam ja slala sa te kartice na bilo koji broj?

 

Drugo, ako neko koristi prepaid karticu i salje poruke a predstavlja se kao neko drugi, tj salje sam sebi poruke sa prepaid kartice pa kasnije tvrdi da sam ja slala te porukea (i ta kartica unistena), da li sud moze doci do brojeva i sadrzaja poruka koje su slate sa tog broja? Znaci ako obje strane poricu da su slale te poruke?

 

 

I da li ja uopste mogu prijaviti ili uciniti nesto po tom pitanju ako je slao poruke na svoj broj i kasnije tvrdio da sam ja to slala?

 

Nadam se da nisam previse zakomplikovala...isto tako se nadam da cu dobiti odgovor

 

hvala

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne znam tko može što tražiti, ali ako se ne može identificirati tko stoji iza nekog broja, tko onda može koga i kako ako se ne zna uopće o kome se radi? Mora se znati kome pripada tel. broj tj. na koga je registriran. Svi pretpalatnički brojevi imaju ime i prezime. Prepaid, neki su registrirani, neki nisu. Dakle, tko god tvrdio da je netko nešto slao, to treba i dokazati. Kako će dokazati neku tvrdnju ako broj nije registriran? Pođite od te činjenice.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija