anjaa objavljeno: 19. srpanj 2013. objavljeno: 19. srpanj 2013. Ne znam odakle da pocnem ,ali mi je pomoc stvarno jako potrebna ,bar sto se tice psihicke strane mene.Ovako,,sa suprugom sam u braku vec cetiri godine.Imamo djevojcicu koja ima dvije i pol godine,a ja sam sada u devetom mjesecu trudnoce.On nije sa nama,jer je tako bilo uvjek,nikada nije bio tu.JA SAM neke stvari trpila zbog dijeteta ,jer bi sve za nju uradila,i zelila samda ima dom,roditelje.Kada smo se uzeli imao je jako cudno ponasanje,jer sam saznala da se i drogira i to jako dugo.Onda su poceli problemi.TRpila sam sve i svasta,njegovo maltretiranje psihiki i fizicki.Prijavljivala sam ga i policiji,ima dosije i za nasilje u porodici.A jednom mi je djevojcica pala iz ruku dok me je tukao.Iako sam saznala da sam trudna ,nisam zelila da to dijete ubijem ,vec sam kod svojih veC nekoliko mjeseci i djevojcica je dosla sebi ima normalan zivot i sve sto pozeli.Rekao je kako to nisu njegova dijeca ,kako nece o tome da razmislja,kao i njegova mama koja me je nazvala da kaze kako sam napravila svinjac od kuce ,jer nisam mogla ustati iz kreveta zbog niske trudnoce i krvavljenja.JA SAM im rekla da nas vise nikada ne nazovu i da nas puste na miru.Sve je bilo ok ,do danas kada je nazvao da pita da spremim uricu da je vodi kod njih jer mu sestra dolazi.Ja sam mu rekla da ona nee nigdje bez mene i ako ona zeli neka dodje da je vidi ovdje kod mene ili cu je ja dovesti.JER ne zelim da je vode nigdje.KAO prvo on se drogira,majka mu pije i dovela je tu svog decka da zivi koji je isto tako alkoholicar,I NE ZELIM DA MI DIJETE PROZIVLJAVA STRESOVE,jer kada joj ga spomene neko ona kaze da je glup ili da suti..Ja sam sada u toj fazi kada mi je dosta stvari u glavi,,neke i ne mogu da navodim jer su jako duge a svaka je povezana sa svakom.Mene zanima dali on moze dobiti skrbnistvo ikako nad dijecom..jer me to ubija psihicki,..Izvinjavam se na ovakvom sadrzaju i opisu tog svog zivota ,ali toliko je toga da sam navela samo nesto,da imate uvid .Hvala unaprijed na odgovoru,, Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.