Mirlex objavljeno: 23. srpanj 2013. Dijeli objavljeno: 23. srpanj 2013. Dobar dan. Ukratko:vozio pod utjecajem alkohola, sud (priznanje djela, nekažnjavanost...), dobio kaznu (novčanu i zabrana). S obzirom da sam kriv, ja zadovoljan. Kazna odmah plačena. Sve to bilo prije pet mjeseci. Danas stigla obavijest o zabrani koju naravno mislim poštovat (več kupljene autobune karte čekaju u novčaniku). Zabrana počinje sutra ali ju je preuzela supruga (i potpisala preuzimanje) jer sam ja bio na poslu (jutro je bilo). Dali zabrana počinje sutra (s obzirom da je nisam osobno preuzeo)? ponavljam da zabranu mislim poštovat. Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 23. srpanj 2013. Dijeli odgovoreno: 23. srpanj 2013. Sutra počinje teći, al to nema veze s time da je vi osobno niste preuzeli. Dostava je obavljena uredno, a kao početak roka uvijek se uzima prvi idući dan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mirlex odgovoreno: 24. srpanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 24. srpanj 2013. Hvala na brzom odgovoru. Pitanje sam postavio da ne bi slučajno za koji mjesec dobio sličnu obavijest tipa "Budući da niste osobno preuzeli predhodnu obavijest o zabrani prometovanja..... od sutra vam počinje teći .....". Tko pita, ne skita. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.