wonderboy objavljeno: 24. srpanj 2013. Dijeli objavljeno: 24. srpanj 2013. Lijep pozdrav, Dakle pušten sam sa posla, otišao sam liječniku i nakon me liječnica pregledala, propisala mi terapiju, napisala mi je doznake. Doznake je odmah i zatvorila, kako ne bih morao dolaziti ponovo, no nije mi dala onaj mali papirić koji se zove "potvrda o privremenoj nesposobnosti za rad". Obzirom na rok dostavljanja poslodavcu od tri dana, jel dovoljno dostaviti gotovu kopiju doznake ili baš moram imati tu potvrdu pa doznaku donesti na kraju. Mogu li me na poslu teretiti? Hvala, obzirom na rok , nadam se brzom odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 24. srpanj 2013. Dijeli odgovoreno: 24. srpanj 2013. U pravilu doznaka za bolovanje je "jači" akt odnosno isprava od potvrde o privremenoj nesposobnosti za rad, tako da ukoliko tu doznaku dostavite poslodavcu ne bi trebalo biti nikakvih problema. Ukoliko bi ipak poslodavac recimo to tako inzistirao komplicirajući oko tog pitanja, ne vidim razloga da Vam izabrani doktor i izda tu potvrdu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.