ivanabjelic objavljeno: 30. srpanj 2013. Dijeli objavljeno: 30. srpanj 2013. Pozdrav ! Molim pravni savjet za situaciju opisanu u nastavku. Naime, suprug i ja smo iznajmili stan , te smo ugovor o najmu ovjerili kod javnog bilježnika u kojem stoji iznos stanarine od 100 eura + režije. Puna 4 mjeseca plaćali smo po 1700,00 kn , što je daleko više od onoga što piše u ugovoru. Nakon što smo se iselili počela je sa maltretiranjem i zvanjem mojih roditelja koji žive u drugom gradu kako bi dodatno izvukla još novaca, navodeći da smo joj dužni 6000,00 kn za režije, a da je sama stanarina 1700,00 kn. Sve novce smo joj uvijek davali na ruke. Na znam kako se obraniti od njenog maltretiranja i uznemiravanja mojih roditelja i mene koja sam u drugom stanju, te mi ovakav stres stvarno škodi. Zanima me šta mogu s pravne strane poduzeti da napokon ova noćna mora prestane ?!? Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru. Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.