Jump to content

Molim hitno pomoć- Odvjetnički ured preuzeo naplatu zajma "Kreditnog ureda"

tomi35

Preporučene objave

Prije nešto više od god dana predali smo prijavu DORHU jer su zatvorili kreditni ured u Zagrebu u kojem smo digli auto zajam i tad je bila cijela afera oko tih ureda.

Od tada do danas nas nitko nije kontaktirao a mi nismo imali kome plaćat rate jer su urede zatvorili, neke ljude uhapsili i ostatak priče je poznat.

danas nas zovu iz nekog call centra, po nalogu Odvjetničkog ureda iz Zadra da nas obavijeste da su nam poslali poštom dopis ali mi nismo reagirali (naravno jer smo u međuvremenu preselili pa ga nismo ni dobili) i da bi u idućih 30 dana trebali platiti preostali dug na račun odvjetničkog ureda (???) jer da oni sada zastupaju osobu koja je otkupila potraživanja bivšeg "Investitora".

Zvali smo DORH, oni ne mogu ništa, iako smo mi oštećenici u postupku.

zvali smo i taj odvjetnički ured i onda su nam poslali taj dopis u kojem nas obavještavaju o gore navedenom.

E sad, šta napravit??? Već bi to otplatili da smo imali kome ali sad nas zovu da platimo odvjetničkom uredu??

A tko će nama vratit dokumente i ključeve od auta na to mi nisu znali odgovorit.

Ako smo uspjeli dobro skužit po zakonu, trebali bi tužiti i tražiti da se ugovor proglasi ništavnim al za to bi trebali platiti i odvjetnika, otkud??

Molim vas savjet, jer najavili su da će zvat ujutro da im kažemo datum kad ćemo uplatit!!

Šta da radimo?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija