Bamby222 objavljeno: 2. kolovoz 2013. objavljeno: 2. kolovoz 2013. Poštovani, noćas je netko ukrao mom tati skuter koji je tek registriran i u kojem su mu bili i dokumenti. Vanjska ograda je bila zaključana i skuter je bio parkiran zaključan kraj kuće. Tata je slučaj jutros prijavio policiji. Molila bih da mi netko pojasni koja je procedura u takvim slučajevima. Najčešće ukradene motore i automobile kradljivci prodaju u dijelove kod osoba koje su već uhodane u posao. Postoji li ikakva šansa da mu se uđe u trag i kako? HVALA svaki savjet i komentar će nam pomoći!! Citiraj
sivko odgovoreno: 2. kolovoz 2013. odgovoreno: 2. kolovoz 2013. Policija će tražit a intenzitet traganja zavisi od mnogo faktora.Krade se mnogo a još dodatne krađe zbog sezone,ekipa na godišnjem....Ukoliko znaš takvu lopovsku ekipu daj informacije da im bude lakše.Zaprimili su prijavu i vodit će pod NN počinitelj dak ga ne pronađu.(ako se pronađe) Citiraj
G-man odgovoreno: 2. kolovoz 2013. odgovoreno: 2. kolovoz 2013. Poštovani, noćas je netko ukrao mom tati skuter koji je tek registriran i u kojem su mu bili i dokumenti. Vanjska ograda je bila zaključana i skuter je bio parkiran zaključan kraj kuće. Tata je slučaj jutros prijavio policiji. Molila bih da mi netko pojasni koja je procedura u takvim slučajevima. Najčešće ukradene motore i automobile kradljivci prodaju u dijelove kod osoba koje su već uhodane u posao. Postoji li ikakva šansa da mu se uđe u trag i kako? HVALA svaki savjet i komentar će nam pomoći!! Prijave protiv NN počinitelja se otprilike rješavaju sa 50%-tnom uspješnošću, tako da znate što vas čeka. Veća je vjerojatnost da ga pronađu, ukoliko se radi o "serijskom" počinitelju istovrsnih djela. Ako je ovo izoliran slučaj, onda bude bilo malo teže. Vi ste svoje napravili sa podnošenjem prijave, sada je sve na policiji. Citiraj
Bamby222 odgovoreno: 2. kolovoz 2013. Autor odgovoreno: 2. kolovoz 2013. Mi nismo bili na moru. Ukraden je za vrijeme dok smo mi spavali u kući. To je prestrašno. Znati da je netko dok ti spavaš bio pod tvojim prozorom. U tvom dvorištu. Nažalost nemam pojma tko bi to mogao biti niti naslućujem Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.