Jump to content

Istjerivanje iz kuće

dignitas

Preporučene objave

Poštovani, 18 godina živim sa suprugom i malodobnim djetetom(15) u potkrovlju kuće njegovih roditelja,vlasnici su njih dvoje u jednakom udjelu. Osim sina oni imaju i kćer koja ne živi s nama već otplaćuje vlastiti stan. Ulagali smo tijekom tih godina u skladu s mogućnostina, suprug je zaposlen, ja sam radila povremeno, a sada sam nezaposlena. Brak nisu odobravali, u posljednje vrijeme odnosi su se pogoršali i otac prijeti istjerivanjem iz kuće. Majka je u toj situaciji prilično pasivna i podložna njegovom utjecaju, pretpostavljamo da će podržati oca. Može li nas on istjerati iz kuće obzirom na maloljetno dijete te situaciju da nismo vlasnici nikakve nekretnine i nemamo drugo mjesto za stanovanje. Ukoliko on to može, postoji li neki vremenski period na koji mi imamo pravo za pronalazak drugog stambenog prostora. Naime, kuća koja bi meni uskoro trebala biti darovana nije pogodna za stanovanje bez većih ulaganja. Namjera nam je ostati u očevoj kući tako dugo dok darovanu kuću ne prilagodimo za stanovanje. Hvala.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija