PenelopeCavanaugh objavljeno: 8. kolovoz 2013. Dijeli objavljeno: 8. kolovoz 2013. Lijepi pozdrav svima...radim u državnoj tvrtci niz godina i prije godinu dana mi je ponuđena opcija upisa na jednu od visokih poslovnih škola.Nisam imala nekog pretjeranog izbora;bilo je ili ćeš to upisati ili nikada nećeš napredovati,skupili su nas dosta bez završenog faksa da bi dobili popust.Faks je ekonomskog smjera,meni osobno katastrofa,jer sam više orijentirana na sve što nema veze sa brojkama i gade mi se matematika,statistika,računovodstvo koji realno nemaju veze s time što u firmi radim,niti ću se time ikada baviti,kao i taj faks i sve vezano uz njega,baš jedno jako loše iskustvo,koje me već pomalo i psihički opterećuje.Prije mjesec dana sam našla drugi faks koji bi mi po svemu odgovarao,svoju želju trebam prezentirati šefu,s time da sam potpisala ugovor vezano uz upisani faks,samo za jednu godinu,ne sve tri.Htjela bi da mi plate školarinu z anovi koji želim pohađati, s tim da pretpostavljam da ću sama morati otplatiti godinu koju je firma do sada plaćala.Zanima me koja su mi prava u odnosu na taj ugovor jer u njemu piše da bih trebala platiti cijeli iznos,a firma stalno kasni s plaćanjem školarine i nisu još sve podmirili zaključno sa 7 mj.a ni ti naši ugovori nemaju neku pretjeranu težinu ,jer su ih sastavljali naši pravnici koji baš i nisu neki stručnjaci po tom pitanju.Trebam savjet vezano uz cijelu priču,mišljenja...hvala puno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.