anonimno objavljeno: 4. srpanj 2006. Dijeli objavljeno: 4. srpanj 2006. Nisam bio kući kad je donešen poziv sa prek. suda pa sad prije nego ga uzmem, mozgam o čemu bi se moglo raditi.... Niš mi ne pada na pamet, osim....pred godinu i pol sam u Istri našao kaznu za pogrešno parkiranje, dobio prek. nalog, žalio se preko PU prek. sudu u Puli... ali ovaj je poziv sa prek. suda u Zg Pitanje: da li je moguće da se radi o tome, da je prek sud iz PU dao predmetn u ZG???? Ili me čeka neko iznenadjenje, budući mi fakat nikaj ne pada na pamet Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 4. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2006. Ponekad da bi vidio svijetlo moras riskirati da udjes u mrak Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 4. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2006. možda si jednostavno pozvan za svjedoka... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 4. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2006. je napisao: Ponekad da bi vidio svijetlo moras riskirati da udjes u mrak Slažem se, ali samo pitam da li to može bit to ili ne, jer nemam pojma kaj je Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 5. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 5. srpanj 2006. Slažem se, ali samo pitam da li to može bit to ili ne moze biti to, vjerojatno pula trazi zamolbeno saslusavanje okrivljenika po mjestu prebivalista, dakle pred zgb sudom Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 5. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 5. srpanj 2006. je napisao: Slažem se, ali samo pitam da li to može bit to ili ne moze biti to, vjerojatno pula trazi zamolbeno saslusavanje okrivljenika po mjestu prebivalista, dakle pred zgb sudom Da to je to bilo, ok, hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.