Jump to content

kompenzacija robe za rad bez ugovora

planoman

Preporučene objave

Poštovanje, nadam se da nisam pogriješio temu...

Prije tri godine sam sa susjedom dogovorio kompenzaciju, on meni neke poljoprivredne proizvode a ja njemu 2000 kn ili napraviti servis na traktoru i par popravaka po kući. Odabrao sam da mu to odradim. I sve je to obavljeno, čak sam ja i skoro duplo više napravio nego što je vrijednost njegove robe. Sve je usmenim putem bez svjedoka, osim što je još par ljudi upoznato sa time ali nisu prisustvovali dogovoru.Nakon nekih dvije godine susjed se smislio da bi nekih novaca i poslao je jednom svoga prijatelja meni doma da mu donesem nekih novaca. Naravno to sam odbio jer je to sve rješeno odavno. I još par puta me zvao na telefon i to sam ga odbio i ukazao na odrađeno a on pobija vrijednost mojega rada. Da bi pred 3 mjeseca umro i sada me ganjaju njegovi kčer i sin za te novce i prijete se tužbama i neznam čime jer je njima kao na samrti rekao da sam mu ja dužan 4000 kn. Oni se sada pravdaju da su nasljednici i da imaju pravo na taj novac. Imate li kakav savjet kako da se ponesem u ovoj situaciji?

Unaprijed hvala

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija