anonimno objavljeno: 4. srpanj 2006. Dijeli objavljeno: 4. srpanj 2006. naime, vozeci se po zutoj traci, vozac vozila ceshih tablica je iz normalne trake jednostavno skrenuo u mene i zabio se ( odgurao me na rizol) itd... pozvana je policija koja nam je rekla da idemo sucu za prekrsaje jer se nezna tko je kriv, iako postoje ocigledni tragovi kocenja mog auta, te tragovi guma na rizolu, covjek koji se zaletio u mene je tvrdio da se on normalno vozio i da sam se ja zaletio u njega!!! jos jedna losa stvar, nije imao policu osiguranja kod sebe, trebao ju je dostaviti policajcu koji je vodio ocevid slijedeci dan, no 4 dana kasnije, kada sam ga zvao da provjerim dali je dostavio policu da mogu ici na svoje osiguranje na procjenu, steran sam u 3pm i rekao je da je u ceskoj i da ga zaboli za policu... i sad pitanje: tko je krivac za ovu nesrecu? kako naplatiti stetu? unaprijed zahvalan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 4. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2006. Udario je u tebe na prekidu žute trake kad si ti sjekao žutu traku tamo di se prekida ili je on baš skrenuo u žutu traku? Mene isto već duže vrijeme zanima tko je kriv ako ja votim po normalnoj traci a netko po žutoj i on mene udari kad izlazi iz žute? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 4. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2006. ja sam vozio po zutoj a covjek se prestrojio na zutu bez da gleda tj. u mene koji sam se normalno vozio po zutoj Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 4. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2006. u mene koji sam se normalno vozio po zutoj Normalno sam vozio po žutoj... ako je bila policija onda bi tebe trebala čekat kazna za vožnju po žutoj traci a njega za prestrojavanje bez provjere. Nemam pojma. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 4. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2006. tko je krivac za ovu nesrecu? ako se po tragovima na kolniku moze dokazati da je mjesto udara u zutoj prometnoj traci odnosno da se nezgoda odvijala ovako kako opisujes onda je krivac ceh koji je postupao suprotno 43 1 i 2 zospc-a, medjutim tvoja suodgovornost je velika buduci da se uopce nisi smio kretati tom trakom u kojem slucaju do nezgode ne bi niti doslo. ova cinjenica ce se odraziti na visini odstete koju ces dobiti, a osim toga odgovarat ces prekrsajno zbog voznje po toj traci. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 4. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2006. ali ja sam se kretao sa namjerom po zutoj traci. pod a) cura je gledala dali radi pizzeria a pod b) oko35 metara dalje sam imao namjeru skrenuti u desno... anyway, jos jedno pitanje, sta mislite, ako smislim nekog jako dobrog odvjetnika, ocu se izvuc bez te suodgovornosti odnosno umanjivanja visine odstete... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 5. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 5. srpanj 2006. pod a) cura je gledala dali radi pizzeria daj uozbilji se ili doista mislis kako okolnost da se tvojoj curi jede pizza ima utjecja na izricitu zakonsku zabranu prometovanja tom trakom? ako smislim nekog jako dobrog odvjetnika, ocu se izvuc bez te suodgovornosti neces. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 5. srpanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 5. srpanj 2006. ali ja sam se kretao sa namjerom po zutoj traci. pod a) cura je gledala dali radi pizzeria a pod b) oko35 metara dalje sam imao namjeru skrenuti u desno... Siguran sam i da čeh nije imao namjeru udariti u tebe ali je udario pa tvoja namjera di si želio skrenuti jako malo znači. cura gledala pizzeriu nisam prošao kroz crveno,cura je gledala dal radi pekara... :jumping: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.