Gradnamoru objavljeno: 13. kolovoz 2013. Dijeli objavljeno: 13. kolovoz 2013. Pozz, zanima me ovako, ja i suprug smo se razveli i pola kuce je na meni a polovica na njemu, i sada trazi da ga isplatim njegovu polovicu! A zanima me dali je moguce ici na sud i koliko je to pametno, jer novce za kucu je dao moj otac, imao je dozivotno uzivanje ali prije godinu dana je preminuo, i zanima me dali je pomocu odvjetnika i suda moguce uz svjedoke da stim sto je otac dao novce a suprug ni kune niti je nesto i ulagao u tu kucu, dali je moguce da se snjega to skine vlasnistvo i prebaci na mene ili djecu!? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 13. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 13. kolovoz 2013. 1/2 kuće ili novac za taj dio kuiće je dar. povrat dara može tražiti samo darovatelj i to pod zakonskim uvjetima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.