Jump to content

Molim Vas ako znate odgovor namoje pitanje

Beta123

Preporučene objave

Dobar dan, ja sam ovdje nova i imam jedno vrlo delikatno pitanje, pa ako se netko razumije u obiteljsko pravo da mi pomogne da znam.

Dubo sam se borila za skrb nad djetetom i dobila. Medjutim kako je tesko naci posao ja sam počela snimati filmove za odrasle ali u legalnoj produkcijskoj kući. znači sve je pod ugovorom, nema ništa na crno. Da li bi mi mogli iz centra oduzeti dijete, koje iz sveg srca zeli biti samnom. U privatnom zivotu sam klasična majka koja se brine o svojoj djeci, kućanstvu, ne učim djecu da rade to što ja radim, nego da se ide u školu i fakultet i postane svoj čvojek. Nisam niskomoralna osoba iako snimam filmove. Radi se o djetetu koje je tinejdjer, pred kraj osnovne skole....... Molim Vas odgovor na ovo....... znam da će mnogi reči da sam pogriješila, ali to je zaista samo posao i nakon toga ja sam isključivo mama, mama koja voli svoju djecu i sve bih zivo za njih dala. Hvala ........

Dijeli na drugim stranicama

Obiteljski zakon se ne bavi time koji roditelj što radi i sve je stvar diskrecijskog prava suca. Ako vaš posao ne škodi djetetu, nema razloga za brigu. Problem nastaje ako prijatelji i vršnjaci djeteta vide takav film - mogli bi mu zagorčati život i tad će Vam najmanji problem biti oni koji donose odluke - dijete može biti jako povrijeđeno. Bilo bi dobro razgovarati s nekim stručnjakom mentalnog zdravlja - možda je bolje da dijete sami informirate i objasnite siutaciju.

Hvala Vam na odgovoru, malo ste me smirili. A vezano za stručnjaka mentalnog zdravlja, vjerute mi kod nas nema nitko ok, kada su bile rasprave i morali smo ići na psiho vještaćenje to je bilo psiho ubijanje......... moja djeca znaju o ovome, bila sam iskrena i nadam se zaista od srca da se neće ništa dogoditi, jer zaista sam samo obična mama, a ono je sasvim nešto drugo. Razumijevanje djece imam, nadam se da okolina neće ništa loše po tom pitanju učliniti. Hvala

Obiteljski zakon se ne bavi time koji roditelj što radi i sve je stvar diskrecijskog prava suca.
Bio sam uvjeren da se kod povjere djeteta institucije, npr. CZSS, bave tko što radi ili ne radi. Što se tiče Vaše zanimacije, meni osobno je jasno da to nije nikakva zapreka da budete dobar roditelj, ali živimo u konzervativnoj zemlji u kojoj je čak i fiziološka potreba uriniranja postala "veliki" grijeh i prekršaj tako da se nikad ne zna kome što može pasti na pamet interpretirati. Budite oprezni i diskretni.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija