anonimno objavljeno: 5. srpanj 2006. Dijeli objavljeno: 5. srpanj 2006. Kako napisati sporazumi raskid ugovora o radu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bymbo odgovoreno: 13. srpanj 2006. Dijeli odgovoreno: 13. srpanj 2006. Sporazumni raskid ugovora o radu možete napisati tako da u uzglavlju navedete imena ugvoronih stranaka zatim u nastavnim člancima opište od kada ste zaposleni i na kojem radnom mjestu te s kojim danom radni odnos prestaje temelejm ovog sporazuma. Nadalje sporazumo definirate godišnji odmor, zaostale isplate odnosno eventualna prava i obveze i to je to. Ako ima problema pošaljite mi privatnu poruku, pa ću Vam poslati neku šprancicu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 27. ožujak 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2007. Molim te ako još posjećuješ ove stranice da mi pošalješ par primjera sporazumnog raskida ugovora o radu. Sa šeficom sam se dogovorila da ćemo napisati sporazumni raskid ugovora kakda točno saznam dan kada počinjem raditi na drugom radnom mjestu da nemam prekid radnog odnosa. Da li je istina da ako imaš prekid od 8 dana između 2 posla da to ne znači prekid radnog odnosa? moja adresa je : lolica11@gmail.com.Spasit ćeš me! Hvala unaprijed! :klanjam: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.