zmodri11 objavljeno: 30. kolovoz 2013. Dijeli objavljeno: 30. kolovoz 2013. Jučer je moj malodobni sin davao iskaz na sudu u svezi vanbračne zajednice i raspodjele bračne stečevine. Centar za soc. skrb je poslao svog psihologa da prisustvuje iskazu. Ne znam zašto nisu poslali i svog pravnika buduči da se radi o njegovoj imovini. Iskazu nisam prisustvovao ni ja kao ni moj odvjetnik ili odvjetnik tužiteljice. Mislim da to nije uredu. Poslije su nam dozvolili nekoliko pitanja. Kako mi je naknadno ispričao što su ga pitali shvatio sam da puno pitanja i odgovora nije uopče stavljeno u zapisnik a mišljenja sam da su trebala jer su važna za spor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 30. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 30. kolovoz 2013. Zatražite od suda da djetetu imenuje posebnog zastupnika. Posebni zastupnik ne može biti nitko iz centra jer je centar samo stranka u postupku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zmodri11 odgovoreno: 30. kolovoz 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 30. kolovoz 2013. Zatražite od suda da djetetu imenuje posebnog zastupnika. Posebni zastupnik ne može biti nitko iz centra jer je centar samo stranka u postupku. Tko snosi troškove zastupanja posebnog zastupnika i da li ga sud određuje ili centar? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 30. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 30. kolovoz 2013. Posebnog zastupnika imenuje sud na prijedlog jednog ili oba roditelja. Troškove snosi jedan ili oba roditelja, taj dio vidite sa svojim odvjetnikom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.