Jump to content

otvaranje obrta dječja igraonica ili rođendaonica


luna07

Preporučene objave

Molim Vas za pomoć kod otvaranja tkzv. rođendaonice tj. organiziranje rođendana u trajanju do maksimalno 3 sata uz konzumiranje hrane isključivo donesene od strane roditelja tj. pakirane kupovne torte, grickalice i sokovi.

Već se danima vrtim u krug odlaskom u ured za gospodarstvo, pozivima prema uredu za prosvjetu i šport, kopanjem po internetu i pozivanjem besplatnih telefona, i ne mogu doći do konkretnog odgovora o tome koja je djelatnost prikladna za obavljanje ovakve vrste posla. Problem je u tome što me upućuju na to da rođendaonica spada pod šifrom NKD 93.29 ostale zabavne i rekreacijske djelatnosti bez konzumiranja pića i hrane, što je nemoguće ostvariti jer mora se pružati usluga rezanja torte i konzumiranje sokova i grickalica, i to je razlog zbog kojeg bi se trebala registrirati i kao ugostiteljska djelatnost.

Međutim dolazim do saznanja da većina ostalih igraonica-rođendaonica nisu registrirani kao ugostitelji a pružaju sve te usluge, pa bih voljela od Vas dobiti napokon konkretan odgovor kako to učiniti a da poslujem u skladu sa zakonom.

Hvala Vam lijepa na odgovoru

Srdačan pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 godina kasnije...

Pozdrav, nova sam na ovoj stranici pa ću ovdje podići post ako je to moguće... Naime rođendaonica je otvorena kao j.d.O.o... Zanima me mogu li ja kao učiteljica razredne nastave otvorit u sklopu toga nesto tipa cuvaone mlađe djece ali u trajanju od par sati i od koliko sati je to max dozvoljeno? Također, može li se nevezano za cuvaonu otvorit pomoć u učenju i produženi boravak za djecu nižih razreda? Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija