nevena111 objavljeno: 31. kolovoz 2013. objavljeno: 31. kolovoz 2013. Pozdrav, vlasnica sam trgovine koja je firma, a ne obrt. Kako posao ne ide najbolje, željela bih zaposliti nekoga na nepuno radno vrijeme, a da ostatak vremena radim ja sama. Jedna inspektorica rada rekla mi je da je to u mom slučaju nemoguće kako nisam obrt nego firma. Nije mi to nikako jasno, pa ako mi može netko reći je li ona u pravu ili mogu zaposliti nekoga na nepuno radno vrijeme. Hvala. Citiraj
rubens odgovoreno: 31. kolovoz 2013. odgovoreno: 31. kolovoz 2013. Ni meni nije jasno zbog čega Vam je to inspektorica rekla. Probajte ili bolje slušati što je rekla ili njoj ponoviti pitanje i dobiti suvisli odgovor. Osobno ne vidim razloga da ukoliko osobno imate uređen radnopravni status u vašoj firmi ne zaposlite nekog kako to navodite na nepuno radno vrijeme. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.