Jump to content

ne dozvoljavanje viđanja djeteta

zloco02

Preporučene objave

Moja bivša žena i ja smo se rastali 2010.godine.viđao sam dijete i sve super kada smo se odlučili pomiriti 2012 godine i počeli nešto kratko živjeti skupa nastali su problemi i ispala je svađa zbog koje je bivša supruga zvala policiju i smještena u sigurnu kuću u Os....Viđao sam dijete svaki četvrtak uz prisustvo socijalne radnice u ustanovi socijalne službe na 2 sata.Kada sam dobio sudsku kaznu 400 kn za psovke izrečene bivšoj supruzi jer NIJE BILO NASILJA ona je morala napustiti sigurnu kuću i otišla je na more u N... kod svoje sestre.Imao sam sudsku odluku o vidjanju djeteta koja se nije poštivala a ta je da svaki zadnji vikend u mjesecu bivša gospođa dovede dijete do "V.... J.." u Ri... i da dijete ide kod mene u O.... na 10 dana. Četiri mjeseca sam išao nije ga dovodila, zatim sam tražio ovrhu nad djetetom koja je odgođena i dan danas nema odgovora od suda iz kojeg razloga je odgođena.Pokrenuo sam sud i skrbništvo nad dijetetom jer imam uvijete za djetetov život a bivša supruga je sezonski radnik i nije joj radno vrijeme 8 sati.Sud je trebao biti u petak u Sl...,njezin odvjetnik je napisao dopis da se sud odgađa i zatražio da se sud prebaci u B... jer je dijete tamo.Dijete tamo provodi vrijeme sa njezinom sestrom i šogorom koji ne mogu imati djecu.Na telefon mi ga neda.Jedanput u mjesecu me nazove i da dijete na telefon kako bi me pitao dali sam uplatio novce.Dijete je naucilo samnom i voli provoditi vrijeme samnom ali on je pod uticajem nje i boji se njoj suprostaviti i kada ga socijalne radnice pitaju dal bi išao kod tate boji se reći da hoće jer mu je napunila glavu da nju više nikad neće vidjeti ako ode kod tate.Ona je labilna osoba rezala je vene par puta i pila tablete za živce. Ona nije kažnjena niti jednom što nije dovela dijete na odredište.Sve kako ona hoće tako bude. Ja dijete nisam vidio od drugog mjeseca osim što mi ga je dala da vidim 19.7 uz prisustvo njezine sestre na 3 sata jer sam došao u Ri... nije ga dovela pa sam produžio do No..... da bih prijavio u socijalno a tamo su me "otpilili" nazivajući me nasilnikom u obitelji. Žalio sam se i na socijalne radnice ni to nisam dobio odgovor.Uredno plaćam alimentaciju za dijete koje ne vidim 800 kn.... Na telefon mi ga neda kad ga zovem samo nazove kad treba uplatit alimentaciju i djete nagovori da pita dali sam mu uplatio novce.Dijete bi išlo kod mene a ona je socijalnim radnicama izjavila da dijete kad čuje za mene piša u gaće od straha (dijete koje ima 6 godina).Pokrenut je sada sud za skrbništvo i ja bi htio da neodlučuje sud u B... niti socijalne radnice neka se prebaci u P.... ili R....,nadam se da je to moguće jer je njezin odvjetnik tražio da se prebaci iz Sl.... u B... pa neželim da se tamo to sve odvija jer je to sukob interesa jer njezin odvjetnik ima tamo poznanstvo i sve je "preko veze". Neznam više što mi je činiti i kako da dobijem svoje dijete.tražim sada odvjetnika u Rijeci ili Poreču.Obratio sam se pravobraniteljici i ministrici Milanki Opačić za pomoć jer više nemam ni novca ni strpljenja

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija