tataxus objavljeno: 2. rujan 2013. Dijeli objavljeno: 2. rujan 2013. Poštovani, Neznam da li na pravi forum stavljam ovu temu. Naime, živimo u centru Zagreba u dvorišnoj zgradi. Jedan dio stana nam gleda na veliko dvorište, a drugi dio na malo dvorište (koje je prije bilo zajedničko od svih stanara - dal je i kako je sada stanje neznam) jer taj stančić koji je u podrumskom dijelu je prije bio vešeraj, da bi se ljudi tu useljavali i iseljavali i na kraju koliko znam se to upisalo kao nečije vlasništvo i krenula je preprodaja tog stana, a vezano za to neznam da li je i dvorište pripisano stanu ili nije. Koliko ja znam nikada nisu nikakvi potpisi skupljani i odobrenja tražena za to. No da se vratim temi. Kako su to stari stavoni, moji prozori (visokog prizemlja) su negdje na visini cca. 3 metra. Prošli stanar je zasadio smokvu u tom malom dvorištu, koja je naravno sada toliko narasla da nam prelazi visinu prozora i grane dolaze do samog zida i naših prozora. Em se prozori nemogu otvarati, a da se ne zapinje o grane. Prije cca 6 mjeseci su nam se i mravi pojavili na tom dijelu (inače ih nikada nije bilo). Novu stanarku sam jednom prilikom pitao: Susjeda... molim vas da se nešto poduzme u vezi smokve u dvorištu jer nam smeta. Na to je ona meni odgovorila: Da neće smokvu ništa dirati, te se okrenula i otišla. E sad moje pitanje. Što je nama za raditi? Kako riješiti nastali problem? Kome se obratiti? Znam da smiješno zvuči... smokva u zgb, i kaj je najgore plodna je bolje nego u dalamciji Unaprijed hvala na odgovorima i savijetima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 3. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 3. rujan 2013. Obratite se predstavniku stanara (iako nisam skroz shvatio jel ta smokva baš u onom "unutarnjem" dvorištu zgrade ili uz cestu). Grane koje vam dodiruju prozore slobodno posijecite (skratite). Mrave poprskajte sa Pipsom . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.