Jump to content

Gradnja manjeg objekta u negrađevinskom području

bestfriend

Preporučene objave

Proučio sam zakon o kampovima i vidim da za najnižu kategoriju "kampiralište" trebam 2 WC-a i 2 tuša na svakih 15 kamp mjesta. To mi je dovoljno i planiram vrlo neambiciozan kamp sa specifičnom publikom.

Za izgraditi ove sanitarne ovjekte, treba mi maksimalno 15m2 objekta.

Mogu li to izgraditi, ako zemlja nije predviđena za građevinu? Koje su mi dozvole potrebne?

Ako ne mogu fiksni objekt, možda mogu montažni? Kontejner preuređen iznutra za sanitarne potrebe i iz vana obložen kamenom?

Hvala.

Dijeli na drugim stranicama

u biti kampovi se mogu graditi samo unutar građevinskog područja u zonama turističke namjene. međutim nedavno je bilo riječi o tome da će se poraditi na tome da će se tranzit-kampovi moći graditi i unutar ostalih građevinskih zona kao i u ne građevinskim. pogledajte malo na stranicama ministarstva graditeljstva.

Hvala na odgovoru.

Nije mi doduše jasno zašto bi kamp morao biti u građevinskom području, ako nema nikakvih fiksnih objekata za koje je nužno dobiti građevinsku dozvolu? Nikako da to iskopam iz ijednog zakona.

Namjera mi je kupiti jeftinije zemljište, šumu koja nije na građevnom terenu i napraviti "Kampiralište", što je najniža kategorizacija kampa u hrvatskim zakonima. Potreban je 1 muški i 1 ženski sanitarni objekt na 15 kamp mjesta, što se lako izgradi unutar kontejnera preuređenog iznutra i obloženog kamenim plocama iz vani.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

No members to show

• Napravi novi...

Važna informacija