trapulica objavljeno: 10. rujan 2013. Dijeli objavljeno: 10. rujan 2013. Pozdrav Svima Trebam pomoć da razriješim čudnovatu situaciju. Naime fiksni telefon od tvrtke je prijavljen kod H1- telekoma. Jucer sam ustanovio da moj broj vise ne postoji odnosno da imam drugi broj a da o tome nemam pojma. Bilo mi je cudno da nas nitko ne zove dva - tri dana, a linija je bila ok jer net radi. Nazvao sam sebe na mobiteli ocitalo mi je drugi broj , kada sam isao na imenik da provjerim taj broj pisalo mi je vlasnik broja T-com. Zovem H1 - tehničku podršku oni prebaciju na T-com da je njihova infrastruktura, a redovno placam sve racune nikad nisam kasnio. Sada zelim traziti odstetu za izgubljenu dobit od H1 telekoma uz to i objava u novine. Moze li mi netko reci koji je najbolji postupak za to i dali imam pravo na odštetu. Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 10. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 10. rujan 2013. Pogledajte si prvo ugovor sa H1-telekomom. Moguće da je ugovor bio sklopljen na određeno vrijeme (3, 6 ili 12 mjeseci), a protekom roka nije došlo do produljenja, pa su vas zato "vratili" na T-com (ako ste na njemu prije bili). Doduše, teško zamislivo da vas barem nisu obavijestili kako je ugovor pri kraju i pitali za produljenje, jer njima je svaki korisnik itekako bitan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
trapulica odgovoreno: 10. rujan 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 10. rujan 2013. Ma ugovor jos traje sa H1 , tj mogu ga sutra prekinuti bez ikakvih posljedica no odgovor od korisničke sluzbe je da je ne netko pobrkao ''parice'' i da je T-com nadlezan . Mene to ne zanima, tko je skim. I da me je vratio na T-com ali mi je promjenio broj !!!!!!!!!!! da ja neznam. Ma nitko nista ne zove , jer se i dalje vodim kod H1 oni to vide. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 10. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 10. rujan 2013. Onda raskinite s njima ugovor - zašto da plaćate nešto što se ne poštuje s druge strane. Što se naknade štete tiče, to je dvojbeno, jer bi morali dokazati njihovu krivnju (koja na temelju ovog što ste napisali bi postojala), ali i štetu koju ste zbog toga pretrpjeli (što je upitno). Ako doista nije riječ o velikoj šteti, razmislite si o ulasku u parničenje s njima, jer pitanje je koliko ćete na kraju dobiti, da ne govorimo o trošenju vremena, živaca, na kraju krajeva i novaca za odvjetnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 10. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 10. rujan 2013. pismeno (preporučeno i sa povratnicom) od opertera tražite da ispravi grešku. niste tražili zamjenu broja. neko koristi vaš broj. možda dobijete veči račun. upišite dan kad ste doznali za promijenu broja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.