Spinn objavljeno: 10. rujan 2013. Dijeli objavljeno: 10. rujan 2013. Zaposlenica je na po donesenoj odluci o otkazu otvorila bolovanje u svibnju 2012. godine, i zaključila ga je tek u kolovozu 2013. Zaposlenica sada potražuje isplatu naknade za neiskorišteni godišnji odmor, i to za 2011., 2012. i 2013. Nisam se dosad susretao s ovakvom situacijom, ako je godisnji za 2011. npr. morala iskoristiti do 30.06.2012., a nije ga ni iskoristila niti u tom periodu tražila naknadu za neiskoišteni godišnji, ima li uopće pravo tražiti tu naknadu sada? Ovaj godišnji za 2013. godinu mi nije sporan, svakako će imati pravo na naknadu za neiskorišteni godišnji, ali ovi za 2 ranije godine me bune. Zahvaljujem unaprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
njuco odgovoreno: 10. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 10. rujan 2013. Zaposlenica je na po donesenoj odluci o otkazu otvorila bolovanje u svibnju 2012. godine, i zaključila ga je tek u kolovozu 2013.Zaposlenica sada potražuje isplatu naknade za neiskorišteni godišnji odmor, i to za 2011., 2012. i 2013. Nisam se dosad susretao s ovakvom situacijom, ako je godisnji za 2011. npr. morala iskoristiti do 30.06.2012., a nije ga ni iskoristila niti u tom periodu tražila naknadu za neiskoišteni godišnji, ima li uopće pravo tražiti tu naknadu sada? Ovaj godišnji za 2013. godinu mi nije sporan, svakako će imati pravo na naknadu za neiskorišteni godišnji, ali ovi za 2 ranije godine me bune. Zahvaljujem unaprijed. Novčana potraživanja se mogu tražiti unatrag 3 godine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 10. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 10. rujan 2013. Po meni ima pravo na naknadu samo za neiskorišteni godišnji za 2013. godinu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spinn odgovoreno: 12. rujan 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 12. rujan 2013. Heh, nije mi ovo rješilo dilemu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.