TWO HANDS objavljeno: 10. rujan 2013. Dijeli objavljeno: 10. rujan 2013. ]:majstor:Molim za odgovor,radim u istoj firmi 6 god ,plaće nema zadnja je bila za svibanj ne žele mi dati potvrde koje mi trebaju za naplatu plaća,ne žele više mailom odgovarati na ništa samo telefonski,vjerojatno ide firma u stečaj,deru se i lažu preko telefona.Smijem li dati momentalni otkaz, te da li onda imam pravo na traženje neisplaćenih plaća i kako to ide preko koga? da li imam pravo na otpremninu? da li imam pravo s biroa dobivati novčana sredstva? hvala[/ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
njuco odgovoreno: 10. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 10. rujan 2013. prijavi poslodavca radnoj inspekciji,pa ćeš vidjeti razvoj situacije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TWO HANDS odgovoreno: 11. rujan 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 11. rujan 2013. prijavi poslodavca radnoj inspekciji,pa ćeš vidjeti razvoj situacije. hvala,ali uvijek se izvuku,ili imaju špagu ,ili lažiraju dokumente Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 11. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 11. rujan 2013. daš otkaz,navedeš razlog otkaza (neisplata plaća, navedeš za koje mjesece), tužbom tražiš naknadu štete, neisplaćenih plaće,otpremnine i druge primitke. ako firma ide u stečaj možeš se slikati sa naknadom štete a i isplatom neisplaćenih plaća. ali provjeri praksu Vrhovnog suda RH Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TWO HANDS odgovoreno: 11. rujan 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 11. rujan 2013. daš otkaz,navedeš razlog otkaza (neisplata plaća, navedeš za koje mjesece), tužbom tražiš naknadu štete, neisplaćenih plaće,otpremnine i druge primitke.ako firma ide u stečaj možeš se slikati sa naknadom štete a i isplatom neisplaćenih plaća. ali provjeri praksu Vrhovnog suda RH Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 11. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 11. rujan 2013. ]:majstor:Molim za odgovor,radim u istoj firmi 6 god ,plaće nema zadnja je bila za svibanj ne žele mi dati potvrde koje mi trebaju za naplatu plaća,ne žele više mailom odgovarati na ništa samo telefonski,vjerojatno ide firma u stečaj,deru se i lažu preko telefona.Smijem li dati momentalni otkaz, te da li onda imam pravo na traženje neisplaćenih plaća i kako to ide preko koga? da li imam pravo na otpremninu? da li imam pravo s biroa dobivati novčana sredstva? hvala[/ Ako vi date otkaz, onda možete zaboraviti na novčanu naknadu za vrijeme nezaposlenosti (osim u slučaju izvanrednog otkaza uzrokovanog ponašanjem poslodavca). Novčana potraživanja moći ćete pokušati ostvariti, ali kako poslodavac očito munjevito tone, veeeliko je pitanje hoćete li ih ostvariti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TWO HANDS odgovoreno: 11. rujan 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 11. rujan 2013. Ako vi date otkaz, onda možete zaboraviti na novčanu naknadu za vrijeme nezaposlenosti (osim u slučaju izvanrednog otkaza uzrokovanog ponašanjem poslodavca). Novčana potraživanja moći ćete pokušati ostvariti, ali kako poslodavac očito munjevito tone, veeeliko je pitanje hoćete li ih ostvariti. Hvala.I šta mi sad ostaje za napravit ,ići na posao i čekat ili ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 11. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 11. rujan 2013. Isključivo vaša odluka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TWO HANDS odgovoreno: 11. rujan 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 11. rujan 2013. Isključivo vaša odluka. Odluka mi mora biti s pravnog gledišta takva da ja dobivam u ovoj situaciji, molim za savijet šta bi Vi napravili da se nalazite u ovakvoj situaciji? Najradije bi direktno do Linićeva ureda:moli: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.