dea godar objavljeno: 10. rujan 2013. Dijeli objavljeno: 10. rujan 2013. pozdrav svima -mene zanima,dali ja kao direktor i vlasnik firme,a zaposlena sam i primam primanja u drugoj firmi mogu obavljati djelatnost koju pruža moja firma. -da li mogu ispostavljati fakture ako nemam niti jednog zaposlenog Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lweo odgovoreno: 12. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 12. rujan 2013. Poštovani, molim Vas pomozite pošto više stvarno ne znam gdje tražiti odgovor. Naime, vlasnik sam d.. firme i želim se baviti pružanjem usluga održavanja i servisiranja jahti te ukrcajem skipera, no nažalost nigdje ne mogu pronaći koji papiri i dozvole su mi potrebni za bavljenje navedenim djelatnostima, pa bih Vas molio da me uputite. Unaprijed zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.