Sanja 웃유 Matoš objavljeno: 15. rujan 2013. Dijeli objavljeno: 15. rujan 2013. Prilikom podizanja kredita je bilo neophodno uplatiti osiguranje koje je trebalo pokrivati neke stavke kao gubitak posla.U to vrijeme sam bila obrtnik i nažalost zbog ekonomskih prilika u zemlji bila sam prisiljena zatvoriti i time postala nezaposlena osoba.Pokrenula sam zahtjev vezano za to osiguranje te su me odbili s obrazloženjem da to ne vrijedi u slučaju ako si obrtnik.Na moj upit o mogućoj žalbi i da to prijavim jer da su me prevarili oni su to vratili rba banci koja me je kontaktirala i očito je da je netko pogriješio žele to izgladiti na način da će mi vratiti taj iznos i da moramo promjenit ugovor.Moje je pitanje da li se tu pravno može još nešto napraviti jer su me oštetili i smatram da trebaju snosit posljedice? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.