Jump to content

Što se smije na poljeprivrednom zemljištu?


billynik

Preporučene objave

Kupio sam poljoprivredne zemljište nešto više od 2000 m2, na kojem držim manji pčelinjak, usput sam posadio i nešto maslina i sad bi mi dobro došla neka manja kućica za alat i pčelarsku opremu. Zanima me mogu li legalno napraviti neku poljoprivrednu kućicu ili smijem li staviti kamp kućicu koja bi služila za te svrhe. Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Možeš pokretnu kamp kućicu bez problema postaviti - parkirati (ako je tvoje zemljište).

 

Nitko nema pravo da ti zapovjeda gdje ćeš postaviti kamp kućicu, naravno, ako time ne ugrožavaš susjede tj. njihov "mir" i ne moraš kamp kućicu "legalizirati".

 

Ali ako ti kamp kućicu čuva džukela (njemački ovčar ili bilo koja druga kereća pasmina ili Lav, moža i leopard, a pogotovo žena), koja glasno laje preko noći i dana ili često pravite buku, feštu i galamu i uznemiravate susjede....ali to je nešto drugo....), onda bi iovako, ionako imao problema.

 

Daklen, parkiraš auto i kamp kućicu, vadiš kotlić iz gepeka, junetinu, svinjske papke, malo svinjetine od buta, dobru papriku, više slatku i malo ljutu i malo soli, crvenog luka, ovčetinu (ona-ovčetina ide prva u kotlić i kuha se sa isjeckanim crvenim lukom oko sat vremena prije ovog ostalog, potom nakon pola sata ubaci se u kotlić junetina, a na kraju svinjetina, nakon pola sata, a papci ako su dimljeni opkuhaj ih posebno prethodno u jednoj vodi u drugom loncu oko 40 minuta i onda ubaci u zajedno na početku sa ovčetinom u kotlić) i čobanac......bijelo vino, špricer ili gemišt - živ i zdrav bio! Kuhaj sve zajedno oko 2-3 sata na drvima i povremeno promješaj ili zavrti kotlić.

A za kamp kućicu se ne brini i kuhaj uvijek sa drvima, a ne sa "tamburom" tj. na plin.

 

;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija