im25 objavljeno: 17. rujan 2013. Dijeli objavljeno: 17. rujan 2013. Poštovani svi! Imam pitanje vezano uz gore navedenu temu. Naime, kupila sam d.. čije je puno ime d.. za građevinarstvo, projektiranje, trgovinu i usluge. Kada sam popunjavala prijavu za registar poslovnih subjekata pri Državnom zavodu za statistiku, za glavnu djelatnost stavila sam građevinarstvo. Međutim, oni su moju tvrtku svrstali u razred 7112 Inženjerstvo i s njim povezano tehničko savjetovanje. Kad sam se žalila na to, rekli su mi da ponovno popunim prijavu i da stavim točnu djelatnost ( razred ) unutar građevinarstva s kojom se tvrtka želi baviti. E sad, moje pitanje je : koji razred bi to trebao biti ako želim da glavna djelatnost tvrtke bude niskogradnja i visokogradnja? Budući da su rekli da se ne možemo baviti i visoko i niskogradnjom, što mi nema nekog prevelikog smisla. Molim pomozite što napraviti. Puno hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.