Jump to content

Ravni neprohodan krov


barbika

Preporučene objave

Poštovani,imam pitanje i potreban mi je stručni savijet.U stambenoj zgradi sanirali smo ravan krov ,zgrada se sastoji od 4 ulaza mi se nalazimo u sredini .Kao predstavnika zgade zanima me dali mi suvlasnici možemo (nekakvim pismenim putem)zaštiti svoj krov da nam ostali izvođači npr koji če sanirati druge ulaze ne stavljaju svoj materijal i da nam ne gaze po krovu .Mi smo sanirali krov (svoj dio)sa folijom a ulaz do nas će sa papom -zanima me dali je to po pravilu struke .

 

Molim Vas da mi odgovorite na koji način da se osiguramo,odgovor mi je potreban što prije .

 

Unaprijed se zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zar baš nitko........

 

Pa porazgovarajte prije izvođenja radova sa izvođačem, upozorite ih na činjenicu kako ste nedavno sanirali dio krova (iznad vašeg ulaza), i da prilikom izvođenja radova budu pažljivi te da ne gaze niti hodaju po vašem dijelu krova, a niti odlažu materijal na vaš dio krova poradi ozbiljne mogućnosti oštećenja istog.

 

Naravno, ovo sve dolazi u obzir ukoliko su radovi izvedivi uz ova ograničenja (obzirom ste u sredini). I jasno, bilo bi dobro da imate "kontrolora" na licu mjesta, jer nažalost kod "majstora", dogovor je fleksibilan pojam. Što se tiče ovog dijela pitanja - "je li to po pravilima struke", odgovor na to pitanje nećete naći na ovom forumu. Bolje da to pitate dečke koji su sanirali vaš dio krova.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala ,na odgovoru,znam da je dogovor sa drugim izvođačem fleksibilan ,pa sam razmišljala da napravim nekakvu pismenu zaštitu ,gdje bi se podpisali svi ostali suvlasnici.Zanima me dali bi takav pismeni trag imamo težinu na sudu ukoliko bi do toga došlo ...nadam se da me razumijete.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija