Jump to content

Poslovno uvjetovan otkaz s ponudom izmjenjenog ugovora o radu

ivana@

Preporučene objave

Poštovani,

Poslodavac mi je dao odluku o poslovno uvjetovanom otkazu s ponudom izmjenjenog ugovora o radu a kao razlog navodi organizacijske razloge odnosno ukidanje mog radnog mjesta (tajnice). Napominjem da se firma prije cca 5.mj spojila sa drugim društvom. Poslove koje sam ja odrađivala novi direktor prešutno je prebacio na osobu (administrativni referent) koja je došla zajedno u paketu s njim iz tog novog društva. S obzirom da naša firma nema sistematizaciju radnih mjesta niti u katalogu niti u Pravilniku, zanima me da li poslodavac ipak zakonski može dati poslovno uvjetovan otkaz zbog organizacijskih razloga? Sistematizacija radnih mjesta nikada nije napravljena te inače tko što radi pod svojim nazivom određuje direktor. Također u drugim podružnicama naše firme radno mjesto tajnice (istog ranga kao i moje) nije nigdje ukinuto. Nadam se da sam bila jasna i hvala na odgovoru.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija