DanijelX objavljeno: 25. rujan 2013. Dijeli objavljeno: 25. rujan 2013. Tko je obavezan sastaviti i platiti Tabularnu izjavu - kupac ili prodavatelj? Ili nema pravila? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 26. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 26. rujan 2013. Tabularnu inače daje samo i isključivo prodavatelj, znači treba njegova bezuvjetna suglasnost da se Vi uknjižite. Tko će je sastaviti i platiti je stvar dogovora. (mada ne vidim u čemu je problem, ovjera košta 47,00 kn) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hasko odgovoreno: 29. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2013. Tko je obavezan sastaviti i platiti Tabularnu izjavu - kupac ili prodavatelj? Ili nema pravila? Predloške tabularne izjave možeš pronaći na internetu i sam sastaviti. Ja sam ju sam sastavio za tri nasljednika , platio ovjeru potpisa i to je to. Hvala Matrixu , uštedio mi je dosta kuna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.