ina1234 objavljeno: 30. rujan 2013. Dijeli objavljeno: 30. rujan 2013. molila bih za pomoć bilo koga tko ima bilo kakvu informaciju vezanom za moj slučaj, naime želim u hrvatskoj legalizirati odnosno poništiti brak. udana sam i rastavljena u stranoj zemlji. imam sve papire koji pokazuju da je brak sklopljen i poništen tamo, skupa sa našim ovjerenim prijevodom od strane sudskog tumača jedino je problem što sam ja taj brak tu upisala i vidljiv je na izvatku iz matične knjige rođenih, kako bivši suprug nikada nije bio u hrvatskoj niti će, a brak je i razvrgnut po svim njihovim pravilima i nevažeći je već 3 godine želim to tu kod nas isto napraviti. hvala!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 30. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2013. S svom papirologijom koja se tiče te materije, uredno prevedenom, doći u nadležni Matični ured i zatražiti promjenu u maticama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ina1234 odgovoreno: 30. rujan 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2013. Pa zar se ne ide u matični tek kad sud donese rješenje/odluku o legalizaciji razvoda? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 30. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2013. braknije građevin koju je potrebno legalizirati. brak se sklapa ili razvodi što se upisuje u matičnu knjigu i ostaje trajno zabilježeno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 30. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2013. Pa zar se ne ide u matični tek kad sud donese rješenje/odluku o legalizaciji razvoda? Onda smo se krivo razumjeli. Najbolje da ovo pitanje postavite nadležnom matičnom uredu (uzmite sa sobom i svu dokumentaciju). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.