Daniel Dužanec objavljeno: 2. listopad 2013. Dijeli objavljeno: 2. listopad 2013. Poštovani, U travnju sam nakon prekida od nekoliko mjeseci počeo raditi u jednoj firmi. Za vrijeme rada u toj firmi, otvorila mi se mogućnost prijelaza u jednu drugu firmu što sam i uradio nakon 3 mjeseca rada. U novu firmu prešao sam bez prekida staža; dakle zadnji dan u prethodnoj firmi mi je bio 30.06.2013, a u novoj firmi počeo sam raditi sa 01.07.2013. Zanima me, da li, budući da je sada prošlo 6 mjeseci otkako radim bez prekida (3 mjeseca u jednoj, i 3 mjeseca u drugoj firmi), imam pravo koristiti godišnji odmor? Da li prethodnog poslodavca trebam tražiti neki dokument budući da tada još zapravo nisam imao pravo na godišnji odmor? Hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Branitelj10 odgovoreno: 6. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 6. listopad 2013. Imam i ja potpuno isti slučaj ali mi ovdje također nitko nije htjeo odgovoriti dok nisam dobio odgovor na jednom drugom forumu. Evo ti ovdje sve što ti je potrebno. http://www.iusinfo.hr/DailyContent/Topical.aspx?id=6212 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.